torstai 16. maaliskuuta 2017

Entäs sen sukupuoli? Osa 2

Viime päivinä minulle on tullut selkeä aavistus H:n sukupuolesta. Se oli kehkeytynyt jo tovin, ja menneenä lauantaina (rv 33+0) se varmistui. Siis aavistus varmistui eli minulle selkeni että aavistan näin; itse sukupuoli ei tietenkään varmistunut.

En kirjoita tähän mitä aavistan, mutta aavistaminen on jännää. Toisaalta se on hurjaa ja voi tuntua väärältä, etenkin kun en ole ollut varma onko kyseessä enemmän aavistus vai toive. No, se on molempia! Ja toivominenkin on ihan ookoo, olen vakuutellut itselleni - näin eräs työkaverikin sanoi. Tietysti H tulee olemaan suuresti rakastettu sukupuolesta riippumatta. 

Mutta hemmetti. Nyt saatte, hyvä yleisö, jännittää sitä, päättääkö Donna pitää tiukan "silmät kiinni" -linjansa vielä ensi viikon ultrassa!

2 kommenttia:

  1. Mä ainakin jännitän! Mulla oli selkeä fiilis H:n sukupuolesta (yleensä olen AINA väärässä), mutta se on vaihtunut nyt toiseen ja sitten olen vähän mennyt sekaisin. Eli nyt just mulla ei olekaan fiilistä asiasta. Mulla on kyllä vahvaa tilastoa siitä, että veikkaan aina väärin ja siksi jopa kaveritkin välillä suu virnussa kysyvät mun fiiliksiä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, olispa kiva tietää mikä oli sun eka fiilis ja mikä on nykyinen! :D Mutta älä silti kerro! :D ;)

      Poista