perjantai 2. elokuuta 2019

Fiilistelyä vaan

Mulla on tänään äitiysfarkut jalassa. ;) Siksi että omat tavalliset farkkuni ovat huonossa jamassa, mulla on osittainen vaatteidenostolakko tänä vuonna joten en ryntää ainakaan toistaiseksi uusia farkkuja hakemaan, ja nämä mammahousut ovat sellaiset joissa on myös vyönlenkit, joten saan ne pysymään ylhäällä. "Äitiyskaistale" jää piiloon löysän paidan alle. Tämä sama asukokonaisuus toimisi isonkin vatsan kanssa. 

Toivon että pääsen pian taas isomahaiseksi, katseiden kohteeksi, ihmiseksi joka ei juokse bussiin (koska ainakin viime raskaudessa juuri bussiin juokseminen - fyysisen rehkinnän ja psyykkisen stressitilan eli kiireen yhdistelmä - aiheutti armotonta supistelua). Kuvassa näette mallikelpoisen munarakkulani kolme päivää sitten ultrattuna!


Oltaispa pian taas ytimen äärellä, vauvan odotuksen äärellä. :)

4 kommenttia:

  1. Oi, määääkin haluaaaan! :D Muistan hyvin tunnelman juuri ennen kuin hoidot aloitettiin, niin maaginen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! ^^ Tää on kyllä niin kihelmöivää! Meinaatko itse jossain vaiheessa toiselle kierrokselle...? Entä päivittää blogia? ;) <3 Ihanaa syksyä teille!

      Poista
    2. Haluan ehdottomasti yrittää saada toisen lapsen, vaikka ajatus vähän hirvittääkin. Järki sanoo, että elämä yhden lapsen äitinä olisi niin paljon helpompi kuin kahden kanssa, mutta sydän sanoo että meidän perheeseen kuuluu vielä yksi. Tämän hetken suunnitelma on, että yritys alkaa aikaisintaan ensi kesänä/syksynä, jolloin ikäero olisi n. 4 vuotta, jos kaikki menee hyvin.

      Niin, ehkä pitäisi kirjoittaa blogiin jotain elonmerkkiä! Saa nähdä, tuleeko jotain mieleen. Tällä hetkellä se olisi lähinnä: "Arki rullaa, kaikki hyvin, ei uutisia." :D

      Poista
    3. No mutta kiva kuulla että hyvin rullaa! ^^ Ja joo, jos sydämessäsi on paikka toiselle lapselle niin kannattaa yrittää heti kun aika tuntuu sopivalta. :) <3

      Poista