keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Rv 14+2, kuulumiset

Tuntuu hassulta, että viime viikolla vasta kerroin raskaudesta esimiehelle (jonka en voi väittää vilpittömästi ilahtuneen; aloitin ko. työpaikassa ihan vastikään), kun nyt mulla on jo täysin näkyvä keskiraskauden vatsa. 😃 Eräs työkaveri sanoi nähneensä raskauteni päällepäin jo aikoja sitten. Siis mitä? Kuinka kauan tämä on näkynyt? Tai kuka tuijottelee noin intensiivisesti toisen mahaa töissä? Varsinkin, kun en ole saanut häntä kiinni tuijotuksesta yhtään kertaa (pari työkaveria aiemmin syksyllä sain; en kyllä sanonut mitään). 

Tänään tuntui ihan kuin pikkuinen olisi kaapaissut mahassa! Voikohan se olla jo hänen liikettään? Ala tuuppia pian, jooko!

Tänään oli neuvola (th+lääkäri), kaikki siellä hyvin. Vauvan syke oli aika nopea mutta tasainen (muistelen että Murullakin oli tässä vaiheessa nopea). 

On ollut viime aikoina ikävä yhteyttä Murun kanssa; tuntuu siltä että ollaan vietetty liian vähän aikaa yhdessä. Muru oli viime viikonloppuna yötä poissa, minulla on ollut iltamenoja, olen käynyt joogassa lähes joka viikko (jee, hyvä juttu kyllä), on ollut lapsenhoitajaa ja mummua ihan vaan touhuamassa Murun kanssa alkuillasta kun olen itse köllinyt sohvalla. Ja niitä piirrettyjä, niitä on kyllä kulutettu. Nyt tekee mieli panostaa taas enemmän rauhaisaan yhdessäoloon ja läsnäoloon tärkeän mussukan kanssa, kun vointikin on alkanut pikkuisen kohentua. 💙

7 kommenttia:

 1. Hei! Saako kysyä, mitä sinulle kuuluu ja kuinka asiat ovat edenneet? Seurailen blogiasi mielessä toivottavasti joskus oma äitiys js olisi kiva lukea matkastasi :) Toivottavasti kaikki on hyvin!

  VastaaPoista
 2. Hei mitä kuuluu?? Toivottavasti kaikki hyvin kun viime postauksesta on niin pitkä aika.

  VastaaPoista
 3. Mitä kuuluu? ��

  VastaaPoista
 4. Heippa, toivottavasti sulla ja Muilla on kaikki hyvin. Tosi kurjaa, että tämä korona-hässäkkä osui just tähän ja "Pikku-Kallen" odotusajat kohdalle. Mä pidän täältä taustalta paljon peukkuja, kuten varmaan moni muukin. Kommentoin sulle aiemmin enemmän, mutta olen jo unohtanut silloisen nimimerkkini yms. Tulen taas jossain vaiheessa tsekkaamaan, olisiko täällä jotain kuulumisia. <3

  VastaaPoista
 5. Mitä kuuluu? Toivottavasti kaikki hyvin. ❤️

  VastaaPoista