maanantai 1. tammikuuta 2018

2018

Katsottiin Murun kanssa keskiyön raketteja meidän parvekkeelta - Muru oli kantorepussa, hereillä, ja nauroi ilotulitukselle. <3 Herkistyin kun tajusin, että minulla on nyt tässä lapsi josta niin kauan haaveilin - ja vuoden 2018 vastaanotan lapseni kanssa. ME OLEMME NYT PERHE, eikä se enää muutu, sitä ei voi kukaan enää ottaa meiltä pois! 

Ja entäs se, miten huipputyyppi Muru on! Miten pöhköt jutut hänellä on ja miten iloinen hän on. Tänään hän on murissut  istuessaan potalla, nauranut katsoessaan kattoon, päristellyt iltapuurolla. Vahva läsnäolo, kuvasi eräs kaveri. <3 

Samalla tajusin, että voin fyysisesti todella todella huonosti nyt, ja oikeastaan koko mennyt vuosi oli sitä, välillä aina voin hetken paremmin ja sitten taas mentiin - eikä psyykkisessä voinnissakaan ole oikein kehumista. Vuosi 2018 tuokoon muutoksen! Tein lupauksen: alan voida paremmin.

Muru nukahti rinnalle rakettien katsomisen jälkeen. Nousin kantaakseni hänet makkariin, katsoin meitä peilistä ja totesin, että vuosi 2018 saa tulla, ja tässä se tulee, ja tässä me olemme, ja vuosi 2018 on niin freesi ja samalla täynnä, aivan täynnä väriä. <3

--- 

Hyvää uutta vuotta, lukijat! 

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. <3 Ihana kun säkin välillä vilahdat täällä! ^^ Onnellista uutta vuotta teille!

      Poista
  2. Hyvää uutta vuotta teille!

    Mukavaa lukea teidän kuulumisia. :) Erityisesti kun oma vauvelini on miltei samanikäinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentista! Onpa mukava kuulla että siellä lähes ikätoveri! ^^ Sitä ymmärtää ja haluaa kuulla toisen lapsijuttuja kummasti, kun itsellä on suunnilleen samanikäinen tyyppi. :)

      Hyvää tätä vuotta teidän perheelle! <3

      Poista