lauantai 4. helmikuuta 2017

Pyykkisavotan ihkuterkut (rv 28+0!)

Tiedote: Nyt on kaikki H-pyykki pesty! Uuteen kotiin kaikenlaista hankittu, sopivasti pakollista ja sopivasti luksusta. Äitiysetuudet haettu. Flunssasta toivuttu. Vihdoin myös somessa raskauskaapista tultu. H potkii, H on muru. Elämä on tosi hyvin! <3


4 kommenttia:

  1. Kyllä pystyit odottaa kauan ennen kuin tulit raskauskaapista somessa! :D Miten jengi on suhtautunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotin tosi kauan kyllä! :D Osin siksi, että halusin uutisoida tärkeille ihmisille ensin kasvotusten. Osin taas siksi, että odotin että saan kaverin ottamia raskauskuvia päivityksen kylkeen. Ja aikaisemmin otettuina kuvista ei olisi tullutkaan kummoisia, koska masu näytti vain lievältä pömpöltä eikä vauvamasulta. ;)

      Pelkkää positiivista suhtautumista! Iloisia onnitteluja. Ainoastaan yhdeltä ihmiseltä oletus, että olisin yhä parisuhteessa ja että lapsi olisi yhteinen. Tuntui hirmu luontevalta uutisoida, että minä ja vauva. ^^

      Poista
  2. Sun raskausaika menee kauhean nopeasti mun mielestä. Kyllä toi yhdeksän kuukautta itse asiassa onkin tosi lyhyt aika. Ja vielä kun oma elämäkin menee nyt just kauheaa kyytiä, niin hyvä kun pysyy mukana edes isoimmissa käänteissä. Mietin kovasti millaiset kääröt te saatte, siis sinä ja Famnen redo. Omaan sukuun syntyi juuri vauva ja läheiselle ystävälle on myös tulossa pian esikoinen. Vauvoja, vauvoja, vauvoja... Mulla on ikävä mun lempivauvaa, joka oli mulle läheinen pieni söpöliini. Hän on jo 18v. Aika siis todella lentää! Saatte nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Ihana kuulla että ollaan sun ajatuksissa. <3

      Vau, sun lempivauva jo 18 v! :D Mullakin on kaks entistä hoitolasta (sisarukset), jotka nyt 18 ja 19 v. Kaavailen heistä H:n kummeja. ^^ Ja sitten eräs 'vauva', jonka syntymää pidän mun vauvakuumeen pääasiallisena laukaisijana, on 10-vuotias. Huhhuh.

      Ja oot oikeassa että mun raskausaikakin menee nopeasti! Toisaalta tuntuu, että mitäs hitsiä olinko elokuussa jo raskaana, mutta toisaalta se alkuaika tuntui ei-kovin-raskaana olemiselta pienine masuineen, ja nyt tää vasta on konkreettista. Oon alkanut asennoitua nyt niin, että H syntyy "ihan kohta", ja yritän laittaa kaiken valmiiksi häntä varten aivan asap. :D Kunhan uuteen kotiin nyt päästään.

      Poista