sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Tähän vuoteen (rv 23+1)

Käynnissä uudenvuoden vauvanvaateinventaario. Alan pestä ja pakata näitä uuteen kotikoloon siirtymistä varten. Ilmassa hirveästi rakkautta - ja rauhaa. <3


Olen tänään nukkunut pitkään, ottanut masuselfieitä, käynyt kävelemässä lumisateen alla joka oli yhtä keveä kuin mieli - ja herkutellut mämmillä (ks. postaukseni raskausajan himoista; mämmihimo on palannut). 

Viime yönä kellon lyödessä vuodenvaihdetta - olimme siis yökerhossa ja kilistelin holittomalla juomalla - kaveri laittoi yllättäen kätensä vatsalleni ja sanoi "tervetuloa!" Yhy että meinasi itku tulla! On meillä kauniit ihmiset ympärillä. 

Kaikkea onnellista vuoteenne!

9 kommenttia:

  1. Hei, Löysin sattumalta blogisi ja lueskelin juttujasi, jään ehdottomasti seuraamaan :) On kiva lukea ja huomata, että on muitakin samassa tilanteessa, saamassa lasta itsellisenä. Mulla tosin vasta yritys menossa, mutta ehkä se vielä joskus tärppää. Onnea myös sinulle uuteen vuoteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja hyvää alkanutta vuotta! Sunkin blogisi pääsi mun seurattavien listalle. :) Toivotaan sullekin pikaista tärppiä!

      Poista
  2. Oletko tietoinen tällaisesta ryhmästä? Se tosin kokoontuu Helsingissä, eikä minulla ole hajuakaan, missä vaikutat...

    https://www.pienperhe.fi/toiminta/vertaistoiminta/yllatysraskaana-sinusta-tulee-pe/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, sulta tulee kaikenlaista linkkiä! ^^ Ihan tämän sorttisia ryhmiä en kuitenkaan koe omikseni, koska noissa on tarkoitus saada tukea yllätysraskauden ja suunnittelemattomasti muuttuneen elämäntilanteen käsittelyyn, kun taas oma tilanteeni on äärimmäisen suunniteltu. :)

      Poista
  3. Joo, mä olen tällainen linkittäjä ja vinkittäjä. Joskus saan itsekin vihjeitä ja ne ovat tervetulleita. Löysinkin sulle jo seuraavan ehdotuksen ;-)

    ---

    Skype-vertaisryhmä yksin odottajille

    Jaetaan yhdessä odotuksen ilot ja surut kotisohvalla käsin! Tarvitset vain Skype-tilin, jonka voit ladata ilmaiseksi netistä. Tarvittaessa avustamme. Ryhmä käynnistyy heti kun neljä ensimmäistä ilmoittautuu: teija.hallback-vainikka(at)yvpl.fi tai 040-541 5294.

    http://www.yvpl.fi/tukitoiminta/aluepaeivaet-leirit-ja-muut-vertaistapahtumat/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla muuten tarpeeksi apua muuttohärdelliin? Entä missä vaiheessa vauvaa varten varustautuminen on?

      Poista
    2. Äsken löysin itseni ajattelemasta, minkä näköinen Donnan vauvasta tulee. Pyöreäposkiselta hän mielikuvissani näytti ja ruskeita hiuksia oli myös. Kumma ajatus! Sen jälkeen aloin miettiä, että miltäköhän se Donna itse näyttää :D

      Poista
    3. Voi ihanaa, mä ja H ollaan oltu sun ajatuksissa! ^^ <3 :D

      Kiitos uudesta linkistä, perehdyn. :) Muuttohärdelliavun valjastaminen ois kyllä tässä vaiheessa oikein hyvä idea! H:n maallinen omaisuus alkaa jo olla melkein kasassa, ja henkistäkin valmistautumista teen ihan hyvään tahtiin. ^^ Kun vaan tältä muulta elämältä ehtis enemmän.

      Hei, oottelen malttamatonna tietoa siitä mitä sun 'erilaiseen jouluun' kuului! ;)

      Poista
    4. Ai niin se erilainen joulu... Lupasin yhdelle toisellekin lukijalle, että raportoin siitä. Kiva kun muistutit!

      Poista